Termeni si conditii

Bine ati venit pe site-ul Expert-Sport.ro

 

Expert-Sport furnizeaza servicii clientilor sai sub rezerva urmatoarelor conditii. Daca acceptati sa utilizati site-ul, acceptati si sunteti de acord cu conditiile exprimate in continuare.

 

DEFINITII:

 

Cumparator- persoana fizica, persoana juridica sau alta entitate ce plaseaza o comanda.

 

Vanzator: Total Sport Distribution Srl cu sedul social in Targu Mures, Jud. Mures, strada Bogdan 

Petriceicu Hasdeu nr 20, CUI RO29093695, J 26/934/2011

 

Bunuri si servicii:  orice produse sau serviciu mentionat in Comanda

 

Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Client prin care Clientul isi exprima intentia de a achizitiona anumite Produse si Servicii si sa faca plata acestora.

 

Curier: companie care presteaza servicii de curierat

 

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.

 

CONFIDENTIALITATEA DATELOR

 

SC TOTAL SPORT DISTRIBUTION SRL respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor.

 

Expert-Sport.ro si SC TOTAL SPORT DISTRIBUTION SRL se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia. Expert-Sport.ro si SC Total Sport Distribution SRL nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail sau datele dumneavoastra de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

 

Informatiile legate de cartile dumneavoastra de credit nu sunt in nici un moment stocate sau transmise prin intermediul serverelor Expert-Sport.ro, acestea sunt procesate direct de catre procesatorul de plati si de catre banca dumneavoastra. 

 

 

DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALA

 

Tot continutul acestui web site, text, grafica, logo-uri, butoane, icon-uri, imagini, clip-uri audio, cod sursa si software, este proprietate lui SC Total Sport Distribution Srl si este protejat de legile Romaniei si legile internationale de copyright.

 

LICENTA SI ACCESUL LA SITE

 

 Expert-Sport pune la dispozitia clientilor sai acces limitat la acest site, le da dreptul sa il foloseasca, dar nu sa faca download (altul decat cashing, facut automat de browserul de internet) sau sa modifice, sa duplice sau sa vanda partial sau total informatiile publicate pe acest site fara acordul in scris al SC Total Sport Distribution SRL.

 

Utilizatorul nu va folosi logo-ul Total Sport Distribution, texte sau grafica proprietare, fara acordul in scris al SC Total Sport Distribution SRL.

 

CONTUL DUMNEAVOASTRA

 

Daca folosti site-ul Expert-Sport, sunteti raspunzator pentru actualizarea, pastrarea confidentialitatii si a protectiei datelor dumneavoastra personale si a parolei de acces. Dumneavoastra sunteti direct raspunzator pentru a restrictiona accesul altor persoane la calculatorul pe care il folositi pentru accesul pe contul Expert-Sport.ro

 

DESCRIEREA PRODUSELOR

 

Toate produsele sunt originale, iar continutul sitului a fost alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor care se gasesc pe site sau a furnizorilor autorizati. Total Sport Distribution nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia societatii de catre reprezentantii fiecarei marci. Totusi s-au depus eforturi mari pentru a minimaliza toate greselile care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre producatori. Unele caracteristici sau pretul, pot fi modificate de producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Promotille prezentate pe site sunt valabile in limita stocului disponibil.

 

GARANTIA PRODUSELOR

 

Toate produsele comercializate de catre Expert-sport.ro, beneficiaza de conditii de da garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

 

POLITICA PRETURILOR

 

Preturile produselor afisate pe site sunt exprimate in lei, includ TVA-ul. Preturile afisate pe site pot fi modificate in orice moment, fara preaviz.

 

MODALITATI DE PLATA

 

Modalitatile de plata se pot selecta in momentul plasarii comenzii.

  • Ramburs- la primirea coletului, in acest caz curierul va emite chitanta
  • Online- prin card bancar
  • Transfer bancar (O.P) - in acest caz Total Sport Distribution va emite o factura proforma.

 

RECEPTIA PRODUSELOR

 

In momentul livrarii, clientul se obliga sa semneze documentul de livrare (AWB) prezentat de catre Curier, la care este anexat si bonul fiscal ce contine toate informatiile despre produsele livrate (denumire produs, cantitate, pret).

 

Te rugam sa verifici integritatea fizica a coletelor la primire de la curier. Solicita intocmire unui proces verbal de constatare a daunelor, daca produsele sunt deteriorate. Fara acest document completat, orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

Deasemenea, Clientul va verifica daca produsele sunt deteriorate sau daca exista lipsuri, iar eventualele probleme vor fi mentionate in mod olograf pe AWB, pentru a putea fi luate in considerare.

 

In cazul unor eventuale probleme constate, va rugam sa ne anuntati in maxim 48 de ore la numarul de telefon 0377 100 944 sau pe email: office@expert-sport.ro. In caz contrar, nici o reclamatie nu va fi luata in considerare.

 

Prin semnarea awb-ului, Clientul recunoaste primirea in bune conditii si in totalitate a produselor Comandate.

 

Proprietatea asupra Bunurilor si Serviciilor va fi transferata la momentul efectuarii platii din partea Cumparatorului

 

CONDITII DE RETURNARE 

Garantam ca produsele comercializate de Expert-Sport.ro va vor satisface pe deplin. Dovada acestui lucru este faptul ca puteti returna produsele cumparate oricand in maxim 14 zile lucratoare de la primirea lor.

Daca nu sunteti incantati de produsele Expert-Sport.ro, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra. Legislatia romana prevede: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  

Puteti sa returnati produsele cumparate de pe Expert-sport.ro in termen de 14 zile de la cumpararea lor, conform legislatiei in vigoare din Romania care se aplica persoanelor fizice.

Asadar, dumneavoastra, consumatorul, aveti dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina dumneavoastra,a consumatorului, sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Cu alte cuvinte, daca doriti sa renuntati la un produs trebuie sa ne trimiteti o instiintare prin email cu confirmare de primire prin care renuntati la produs.

Descarca Formular Retur

Renuntarea unui produs se poate face doar daca ati achizitionat produsul prin curier.

Produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat, sa nu contina urme de utilizare, sa fie returnat in ambalajul sau original cu toate accesoriile si etichetele intacte si sa aiba asupra sa toate documentele insotitoare cu care a fost expediat de Expert-sport.ro .

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de 10 de zile de la retur, intr-un cont bancar. Rambursarea nu se poate face cash. (nu se accepta colete retur cu ramburs)

Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare si nu poate fi vandut ca si produs nou ne rezervam dreptul de a percepe o taxa pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs deja utilizat sau, in cazul in care este intr-o stare ce nu ne permite re-comercializarea lui ne rezervam dreptul de a refuza produsul.

Toate aceste clauze si conditii sunt prevazute in OUG 34/2014.Pentru orice detalii sau neclaritati privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati pe email sau la unul din numerele de telefon afisate pe Expert-sport.ro

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind orice serviciu de curierat. Adresa returnare: Total Sport Distribution Srl, Str Depozitelor nr 21 -23, Loc. Targu Mures, Jud. Mures

 

Expert-Sport.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 10 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. 

 

Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Nu se accepta produse care au fost:

- deteriorate de catre dvs.

- produse ce prezinta urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice;

  • nu se accepta produse care nu sunt insotite de toate accesorile.

 

Produsele trebuie returnate in ambalajul original 

Trebuie sa returnezi produsele in ambalajul original, insotite de etichetele intacte, si de toate documentele cu care ti-au fost livrate.

 

Produsele de timp comanda speciala, aduse in stoc in urma unei comenzi ferme din partea ta si a efectuarii platii , nu pot fi returnate

 

Nu se pot returna, produsele personalizate la cerere.

 

SERVICIUL SCHIMB DE COLETE

Taxa schimb Colete 25 de lei Tva inclus (aceasta taxa se percepe in cazul daca doriti sa schimbati produse).

 

 

Sus