Pantof sport Dama Joma TK Sierra

Pret: 429 lei Pret vechi: 505 lei -16%

Brand: Joma

Cod produs: TK.SIELS-803

Disponibilitate: La comanda

Livrare: Produsele la comanda se livreaza in aproximativ 10 zile

Transport: GRATUIT

Stare produs: Nou

Garantie: 1 luni

Pantofi sport trail pentru competitii de nivel inalt, adecvati pentru terenuri cu dificultate medie-inalta si trasee cu multa piatra. Ganditi pentru persoane cu greutate medie-mare. Pantofi sport cu DROP 10. Greutate 262 g Partea superioara a pantofului este fabricata din nylon transpirabil si micro-piele intoarsa in toata partea centrala, ranforsata cu plasa pentru protejarea nylonului. Varful prezinta protectie din TPU sudat pentru a rezista la lovituri (sistemul PROTECTION). Partea superioara dispune de sistem de ventilare VTS care lasa aerul sa treaca, mentinand constanta temperatura piciorului. Tehnologia FIX COUNTER incorporata in talon asigura mai multa stabilitate pe suprafetele neregulate, mai multa protectie si comoditate pentru picior. Partea superioara este protejata prin intermediul unei plase, pentru a se evita intrarea corpurilor straine in incaltaminte. Limba cu sistem LACE POCKET este prevazuta cu un buzunar pentru pastrarea sireturilor, evitandu-se astfel agatarea acestora. Branturile din EVA preformat, adaptate la forma piciorului, ofera comoditate. Lamelele din EVA natural, mulate pe calapod, contribuie la amortizare, absorbind impactul pasilor. Acestea sunt cusute de partea superioara prin intermediul tehnologiei GLOVE SYSTEM, prin care se evita cusaturile care ies in evidenta si se mentin liniile rotunjite ale piciorului, asigurand greutate redusa si comoditate. Talpa intermediara este alcatuita din doua elemente din phylon: cel lipit de partea superioara, usor mai dur, pentru putina amortizare (nu este necesara amortizare, deoarece terenul de pe stadion deja ofera amortizare), insa fara pierderea stabilitatii, si cel din spate, cu duritate mai mare, care previne deformarea elementului de phylon pe care il amortizeaza. Include un element din PVC dur pentru zona din fata, care protejeaza de impactul cu pietrele. Talpa din cauciuc de inalta rezistenta, cu tehnologia DURABILITY, care intarzie uzura si prelungeste viata utila a incaltamintei. Striatiile din fata sunt dispuse astfel incat sa ofere o priza optima la urcare, iar cele din spate ofera priza la coborare.

Optiuni disponibile:

Culoare:
Cantitate:
5 100

Pantofi sport trail pentru competitii de nivel inalt, adecvati pentru terenuri cu dificultate medie-inalta si trasee cu multa piatra. Ganditi pentru persoane cu greutate medie-mare.
Pantofi sport cu DROP 10. Greutate 262 g
Partea superioara a pantofului este fabricata din nylon transpirabil si micro-piele intoarsa in toata partea centrala, ranforsata cu plasa pentru protejarea nylonului. Varful prezinta protectie din TPU sudat pentru a rezista la lovituri (sistemul PROTECTION). Partea superioara dispune de sistem de ventilare VTS care lasa aerul sa treaca, mentinand constanta temperatura piciorului. Tehnologia FIX COUNTER incorporata in talon asigura mai multa stabilitate pe suprafetele neregulate, mai multa protectie si comoditate pentru picior.
Partea superioara este protejata prin intermediul unei plase, pentru a se evita intrarea corpurilor straine in incaltaminte. Limba cu sistem LACE POCKET este prevazuta cu un buzunar pentru pastrarea sireturilor, evitandu-se astfel agatarea acestora.
Branturile din EVA preformat, adaptate la forma piciorului, ofera comoditate. Lamelele din EVA natural, mulate pe calapod, contribuie la amortizare, absorbind impactul pasilor. Acestea sunt cusute de partea superioara prin intermediul tehnologiei GLOVE SYSTEM, prin care se evita cusaturile care ies in evidenta si se mentin liniile rotunjite ale piciorului, asigurand greutate redusa si comoditate.
Talpa intermediara este alcatuita din doua elemente din phylon: cel lipit de partea superioara, usor mai dur, pentru putina amortizare (nu este necesara amortizare, deoarece terenul de pe stadion deja ofera amortizare), insa fara pierderea stabilitatii, si cel din spate, cu duritate mai mare, care previne deformarea elementului de phylon pe care il amortizeaza.
Include un element din PVC dur pentru zona din fata, care protejeaza de impactul cu pietrele.
Talpa din cauciuc de inalta rezistenta, cu tehnologia DURABILITY, care intarzie uzura si prelungeste viata utila a incaltamintei. Striatiile din fata sunt dispuse astfel incat sa ofere o priza optima la urcare, iar cele din spate ofera priza la coborare.

Pantof sport Dama Joma TK Sierra - Incaltaminte - Trekking


Brand: Joma
Culori disponibile: Albastru deschis,
Marimi disponibile: 37, 38, 39, 40, 40.5, 41,
Ghid marimi: Descarca ghidul de marimi

Nu exista niciun review la acest produs. Fii primul care isi exprima parerea.


1
2
3
4
5

Produse similare - Trekking
Sus