Pantof Joma C.367 dama

Pret: 324 RON Pret vechi: 382 RON -16%

Cod produs: C.367S-805

Disponibilitate: La comanda

Livrare: Produsele la comanda se livreaza in aproximativ 10 zile

Transport: GRATUIT

Stare produs: Nou

Garantie: 1 luni

Model Joma retro, inspirat din anii 80. Pantofi sport casual, comozi și confortabili, gândiți pentru utilizare zilnică. Partea superioară este realizată din pânză combinată cu piele întoarsă. Branțurile sunt din piele întoarsă și spumă cu memorie pentru o adaptare mai bună și pentru comoditate maximă. Talpa este fabricată din cauciuc și EVA dublu.   Se remarcă prin calitate, perfecți pentru ținute cu stil. Sunt disponibile mai multe culori din care o puteți alege pe cea care vi se potrivește cel mai bine pentru fiecare ocazie. Pantofii sport dintotdeauna, cu design nou și cu vechiul logo Joma, J-ul.

Optiuni disponibile:

Culoare:
Cantitate:
Marime:
Ghid marimi
5 100

Model Joma retro, inspirat din anii 80. Pantofi sport casual, comozi și confortabili, gândiți pentru utilizare zilnică. Partea superioară este realizată din pânză combinată cu piele întoarsă. Branțurile sunt din piele întoarsă și spumă cu memorie pentru o adaptare mai bună și pentru comoditate maximă. Talpa este fabricată din cauciuc și EVA dublu.

Se remarcă prin calitate, perfecți pentru ținute cu stil. Sunt disponibile mai multe culori din care o puteți alege pe cea care vi se potrivește cel mai bine pentru fiecare ocazie. Pantofii sport dintotdeauna, cu design nou și cu vechiul logo Joma, J-ul.

Pantof Joma C.367 dama - Incaltaminte - Casual


Brand: Joma
Marimi disponibile: 40 / 41 / 42 / 43 / 43.5 / 44 / 45 / 46
Ghid marimi: Descarca ghidul de marimi
Produse similare - Casual
Sus