Patine hockey Tempish Volt-s

Pret: 349 lei Pret vechi: 419 lei -17%

Brand: TEMPISH

Cod produs: 13000008233

Disponibilitate: La comanda

Livrare: Produsele la comanda se livreaza in aproximativ 10 zile

Transport: GRATUIT

Stare produs: Nou

Garantie: 24 luni

Patinele de hochei TEMPISH VOLT-S  sunt potrivite pentru jucătorii de hochei activi ai competițiilor de amatori.  Carcasa de skate are o construcție unică, este realizată dintr-o bucată de plastic rezistent la compozit, asigură o duritate variabilă pentru o fixare optimă a piciorului. Scheletul este foarte ușor, dar puternic și rezistent. Protejează bine piciorul împotriva impactului unui puc și a unui crose de hochei. Scheletul este foarte bine conturat anatomic, în special în zona tendonului Achilei și a gleznelor. Scheletul oferă un suport și o protecție foarte bună a gleznelor. Căptușeala din spumă, în special în zona gleznelor și tendonul lui Ahile va avea grijă de confort, iar inserția anatomică fixează bine piciorul în skate. Limba are o armătură în formă anatomică, medie-puternică, compusă din două părți, asigurând o potrivire confortabilă a bontului, glezna si luciul inferior. Materialul interior din microfibră (nylon periat CAMBRA), datorită căruia piciorul nu alunecă pe patine, oferă siguranță pentru patinatori. De asemenea, elimină eficient umiditatea și se usucă bine după patinaj. Șireturile cu ceară puternică garantează posibilitatea fixării foarte ferme a piciorului în skate și împiedică desprinderea în timpul patinajului. Patina este prevăzută cu o lamă de oțel inoxidabil de înaltă calitate.

Optiuni disponibile:

Culoare:
Cantitate:
Marime:
5 100

Patinele de hochei TEMPISH VOLT-S sunt potrivite pentru jucătorii de hochei activi ai competițiilor de amatori.

Carcasa de skate are o construcție unică, este realizată dintr-o bucată de plastic rezistent la compozit, asigură o duritate variabilă pentru o fixare optimă a piciorului. Scheletul este foarte ușor, dar puternic și rezistent. Protejează bine piciorul împotriva impactului unui puc și a unui crose de hochei. Scheletul este foarte bine conturat anatomic, în special în zona tendonului Achilei și a gleznelor. Scheletul oferă un suport și o protecție foarte bună a gleznelor. Căptușeala din spumă, în special în zona gleznelor și tendonul lui Ahile va avea grijă de confort, iar inserția anatomică fixează bine piciorul în skate. Limba are o armătură în formă anatomică, medie-puternică, compusă din două părți, asigurând o potrivire confortabilă a bontului, glezna si luciul inferior. Materialul interior din microfibră (nylon periat CAMBRA), datorită căruia piciorul nu alunecă pe patine, oferă siguranță pentru patinatori. De asemenea, elimină eficient umiditatea și se usucă bine după patinaj. Șireturile cu ceară puternică garantează posibilitatea fixării foarte ferme a piciorului în skate și împiedică desprinderea în timpul patinajului. Patina este prevăzută cu o lamă de oțel inoxidabil de înaltă calitate.

Material exterior Material termoplastic din material compozit dur foarte rezistent.
Material interior Nylon periat CAMBRA, instant anatomic
Construcția limbii Limbă anatomică în două părți, construcție 3D, material - PVC rezistent special + pâslă 9mm
Constructie Forma anatomică a scheletului cizmei în zona gleznei și a tendonului lui Ahile, schelet dintr-o parte dintr-un material termoplastic compozit
Căptuşeală Anatomic cu căptușeală din spumă în zona gleznei.
Lamă Oțel inoxidabil TEMPISH 7000
Patine hockey Tempish Volt-s - Sporturi - Patine Gheata - Echipament Sporturi de iarna


Brand: TEMPISH
Culori disponibile: Negru,
Marimi disponibile: 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45,

Nu exista niciun review la acest produs. Fii primul care isi exprima parerea.


1
2
3
4
5

Sus