Costum American Flag Crosscutfit

Pret: 164 RON

Cod produs: ETAF

Disponibilitate: Stoc epuizat

Stare produs: Nou

Garantie: 1 luni

erformanta intalneste moda cu ajutorul costumului de baie TYR Flag Crosscutfit. Confectionat cu Durafast Lite, costumul debaie este cu cel putin 30% mai usor decat alte costume de baie si permite o gama de miscari la 360 de grade. Cu bretelele elegante, reglabile si flexibile, TYR Flag Crosscutfit este un costum de baie perfect pentru sportivele care doresc un grad maxim de libertate de miscare. Costumele de baie confectionate cu TYR Durafast Lite pot face fata la peste 200 de ore de utilizare, mentinandu-si elasticitatea si culorile vii. Asadar, nu te speria de culorile vii, poti fi sigura ca acest costum de baie va fi la fel de stralucitor si luminos atat in apa, cat si in afara ei. Material: 88% poliester, 12% spandex  
Stoc epuizat

erformanta intalneste moda cu ajutorul costumului de baie TYR Flag Crosscutfit. Confectionat cu Durafast Lite, costumul debaie este cu cel putin 30% mai usor decat alte costume de baie si permite o gama de miscari la 360 de grade.

Cu bretelele elegante, reglabile si flexibile, TYR Flag Crosscutfit este un costum de baie perfect pentru sportivele care doresc un grad maxim de libertate de miscare.

Costumele de baie confectionate cu TYR Durafast Lite pot face fata la peste 200 de ore de utilizare, mentinandu-si elasticitatea si culorile vii. Asadar, nu te speria de culorile vii, poti fi sigura ca acest costum de baie va fi la fel de stralucitor si luminos atat in apa, cat si in afara ei.

Material: 88% poliester, 12% spandex

TYR

Costum American Flag Crosscutfit - Sporturi - Costume Femei - Echipament Inot


Brand: TYR
Marimi disponibile:
Sus