Pantof sport Joma T.Ace Pro Lady 710

Pret: 399 RON Pret vechi: 503 RON -21%

Brand: Joma

Cod produs: T.ACEPLS-710

Disponibilitate: La comanda

Livrare: Produsele la comanda se livreaza in aproximativ 10 zile

Transport: GRATUIT

Stare produs: Nou

Garantie: 1 luni

Model conceput pentru competițiile de nivel înalt și pentru sportivii foarte exigenți care caută protecție, transpirabilitate și comoditate.     Greutate: 323 g Pentru tenis.   Partea superioară este realizată din nylon și KPU foarte rezistent la abraziune, pentru a rezista la frecare în timpul deplasărilor laterale în teren. Include un contrafort extern în talon pentru protecție, iar vârful este ranforsat pentru durabilitate sporită. Sistem VTS de ventilație care permite intrarea și ieșirea aerului din încălțăminte, menținând temperatura piciorului constantă. Toate materialele sunt ușoare și rezistente.Dispune de sistemul JOMA SPORTECH, sub formă de cauciuc injectat, prin care se evită cusăturile și materialele rigide, creând o structură mai comodă, cu o capacitate de flexare mai mare și potrivire mai bună în picior. Ranforsare în zona gleznei prin sistemul FIX COUNTER pentru susținere mai bună, protecție și comoditate, datorită formei ergonomice.Branțurile și lamelele sunt din EVA+ preformat și natural, pentru adaptare la forma piciorului. Acestea amortizează, absorbind impactul fiecărui pas. Îmbinarea dintre branț și partea superioară este realizată prin intermediul tehnologiei GLOVE SYSTEM, astfel încât elementele au cusături plane, care nu ies în evidență, menținându-se liniile rotunjite ale piciorului.Talpa intermediară este alcătuită din două elemente, unul din phylon aflat în partea superioară, care asigură stabilitatea designului, și un element reprezentat de talpa Rebound, care oferă impulsul necesar pentru performanțe mai bune și pentru scăderea efortului depus de sportiv

Optiuni disponibile:

Culoare:
Cantitate:
Marime:
5 100

Model conceput pentru competițiile de nivel înalt și pentru sportivii foarte exigenți care caută protecție, transpirabilitate și comoditate.

Greutate: 323 g Pentru tenis.

Partea superioară este realizată din nylon și KPU foarte rezistent la abraziune, pentru a rezista la frecare în timpul deplasărilor laterale în teren. Include un contrafort extern în talon pentru protecție, iar vârful este ranforsat pentru durabilitate sporită. Sistem VTS de ventilație care permite intrarea și ieșirea aerului din încălțăminte, menținând temperatura piciorului constantă. Toate materialele sunt ușoare și rezistente.
Dispune de sistemul JOMA SPORTECH, sub formă de cauciuc injectat, prin care se evită cusăturile și materialele rigide, creând o structură mai comodă, cu o capacitate de flexare mai mare și potrivire mai bună în picior. Ranforsare în zona gleznei prin sistemul FIX COUNTER pentru susținere mai bună, protecție și comoditate, datorită formei ergonomice.
Branțurile și lamelele sunt din EVA+ preformat și natural, pentru adaptare la forma piciorului. Acestea amortizează, absorbind impactul fiecărui pas. Îmbinarea dintre branț și partea superioară este realizată prin intermediul tehnologiei GLOVE SYSTEM, astfel încât elementele au cusături plane, care nu ies în evidență, menținându-se liniile rotunjite ale piciorului.
Talpa intermediară este alcătuită din două elemente, unul din phylon aflat în partea superioară, care asigură stabilitatea designului, și un element reprezentat de talpa Rebound, care oferă impulsul necesar pentru performanțe mai bune și pentru scăderea efortului depus de sportiv

Pantof sport Joma T.Ace Pro Lady 710 - Incaltaminte - Tenis


Brand: Joma
Marimi disponibile: Array / Array / Array / Array
Ghid marimi: Descarca ghidul de marimi

Nu exista niciun review la acest produs. Fii primul care isi exprima parerea.


1
2
3
4
5

Produse similare - Tenis
Sus