Ghete fotbal Joma Aguila Pro 902 SG

Pret: 729 lei

Brand: Joma

Cod produs: APROW.901.SG

Disponibilitate: La comanda

Livrare: Produsele la comanda se livreaza in aproximativ 10 zile

Transport: GRATUIT

Stare produs: Nou

Garantie: 1 luni

The Eagle Pro sunt cele mai clasice ghete Joma. Cu cele mai recente materiale de producție, acestea sunt încă preferate de către Fotbaliști Ghete Fotbal clasice cu tehnologia de mâine. Cut din piele de cangur hidrofug, ce nu retine apa, menținându-și luminozitatea inițială, combinată cu fibre de înaltă calitate. Acesta încorporează tehnologia 360º care îmbunătățește Uniunea între talpă și tăiere, facilitând distribuția naturală a greutății în banda de rulare. Cu tehnologii rezistente la apă, care previne absorbția apei și M Counter, dar pe călcâi, care oferă o protecție sporită și confort datorită formei sale ergonomice.De pre-turnate Eva branţ ajustat la talpa piciorului.Sole Fabricat din nailon de înaltă calitate, fiind cel mai ușor Joma unic proiectat pentru fotbal de elită în iarbă naturală. Se caracterizează prin greutatea sa de numai 52 gr. UNIQUE este fabricat cu două densități care permit răsucirea și îndoirea în cazul în care piciorul o cere, astfel a reușit să evite deformările și posibilele leziuni ale Fotbaliști. Ea are o contrafort exterior pentru a favoriza sprijinul călcâiului.

Optiuni disponibile:

Culoare:
Cantitate:
5 100

The Eagle Pro sunt cele mai clasice ghete Joma. Cu cele mai recente materiale de producție, acestea sunt încă preferate de către Fotbaliști

Ghete Fotbal clasice cu tehnologia de mâine.

Cut din piele de cangur hidrofug, ce nu retine apa, menținându-și luminozitatea inițială, combinată cu fibre de înaltă calitate. Acesta încorporează tehnologia 360º care îmbunătățește Uniunea între talpă și tăiere, facilitând distribuția naturală a greutății în banda de rulare. Cu tehnologii rezistente la apă, care previne absorbția apei și M Counter, dar pe călcâi, care oferă o protecție sporită și confort datorită formei sale ergonomice.
De pre-turnate Eva branţ ajustat la talpa piciorului.
Sole Fabricat din nailon de înaltă calitate, fiind cel mai ușor Joma unic proiectat pentru fotbal de elită în iarbă naturală. Se caracterizează prin greutatea sa de numai 52 gr. UNIQUE este fabricat cu două densități care permit răsucirea și îndoirea în cazul în care piciorul o cere, astfel a reușit să evite deformările și posibilele leziuni ale Fotbaliști. Ea are o contrafort exterior pentru a favoriza sprijinul călcâiului.

Ghete fotbal Joma Aguila Pro 902 SG - Incaltaminte - Ghete Fotbal


Brand: Joma
Culori disponibile: Negru,
Marimi disponibile: 40, 40.5, 41, 42, 42.5, 43, 43.5, 44, 44.5, 45, 46,
Ghid marimi: Descarca ghidul de marimi

Nu exista niciun review la acest produs. Fii primul care isi exprima parerea.


1
2
3
4
5

Sus