HAMAC SPOKEY SCAUN

Pret: 129 RON

Cod produs: 837429

Disponibilitate: La comanda

Livrare: Produsele la comanda se livreaza in aproximativ 10 zile

Transport: 23.00 RON

Stare produs: Nou

Garantie: 24 luni

Material: bumbac Dimensiuni: 100x80 cm Greutate maximă a utilizatorului 120 kg
Cantitate:
5 100
  • Material: bumbac
  • Dimensiuni: 100x80 cm
  • Greutate maximă a utilizatorului 120 kg

Petreceti timp activ. Echipamentul oferit de Spokey poate fi insoțitorul dvs. in timpul călătoriilor la munte, excursiilor in oraș sau cand călătoriți. Puteți, de asemenea, să o utilizați in timp ce vă relaxați pe o plajă sau la picnic.

Vrei să te relaxezi? Fă-te confortabil pe scaunul pentru hamac Spokey Bench. Hamacul poate fi agățat atat pe o ramură de copac, cat și pe un carlig montat pe un tavan.


CALITATE
Am stabilit standarde inalte pentru echipamentul nostru, de aceea facem tot posibilul să folosim numai materiale de calitate superioară pentru producție.

COMFORT Lățimea scaunului - 80 cm - precum și structura sa consolidată asigură odihnă confortabilă. Materialul gros și franghiile bine tensionate garantează confortul și suportul optim al corpului.

TEHNOLOGIA Hamacul este fabricat din materiale naturale - bumbacul natural este moale la atingere și respiră, in timp ce suportul de lemn asigură stabilitatea scaunului. Capacitatea maximă de greutate este de 120 kg, rezistența fiind confirmată de testul SGS.

UTILIZARE Relaxare in aer liber- in grădină, pe terasă sau balcon.

HAMAC SPOKEY SCAUN - Camping/Outdoor - Hamace


Brand: Spokey
Produse similare - Hamace
Sus