Geanta Frigorifica Spokey Track

Pret: 249 RON

Cod produs: 921875

Disponibilitate: La comanda

Livrare: Produsele la comanda se livreaza in aproximativ 10 zile

Transport: 20.00 RON

Stare produs: Nou

Garantie: 24 luni

material: poliester 600D, spumă PE, folie de aluminiu dimensiune: 31 x 25 x 41 cm greutate: 1000 g izolație termică care protejează conținutul pungii de căldură accesul confortabil la interior datorită unei clapete superioare pot fi comprimate la dimensiuni mici

Optiuni disponibile:

Cantitate:
  • material: poliester 600D, spumă PE, folie de aluminiu
  • dimensiune: 31 x 25 x 41 cm
  • greutate: 1000 g
  • Volum 20 l
  • izolație termică care protejează conținutul pungii de căldură
  • accesul confortabil la interior datorită unei clapete superioare
  • pot fi comprimate la dimensiuni mici

SPOKEY TRAMP COOLBAG Petreceți timp activ. Echipamentul oferit de Spokey poate fi insoțitorul dvs. in timpul călătoriilor de munte, excursiilor n oraș sau cnd călătoriți. Puteți, de asemenea, să o utilizați n timp ce vă relaxați pe o plajă sau picnick

Spokey Tramp Coolbag este un companion indispensabil al excursiilor de vară. Puteți să vă mpachetați n interiorul tuturor lucrurilor care ar trebui să rămnă răcoroase - apă, gustări și fructe.
CALITATE Am stabilit standarde nalte pentru echipamentul nostru, de aceea facem tot posibilul să folosim numai materiale de calitate superioară pentru producție. Datorită designului elegant, clasic, sacul va funcționa excelent n orice situație.
COMFORT ȘI TEHNOLOGIE Capacitatea sacului vă permite să mpachetați gustările preferate, mncărurile, băuturile și sandvișurile. Interiorul și părțile laterale ale produsului sunt umplute cu spumă care se extinde automat după deșurubarea supapei - nu este necesar să se umfle și spuma asigură o izolare termică foarte bună. Procesul este automat; nu este nevoie să umflati produsul cu o pompă sau cu un compresor. Un produs care poate fi comprimat la dimensiuni mici și convenabile pentru depozitare și transport. Fermoarele și deschiderea largă facilitează accesul la compartimentul principal. Curelele lungi permit transportul sacului ntr-un mod confortabil.

Geanta Frigorifica Spokey Track - Camping/Outdoor - Genti frigorifice


Brand: Spokey
Produse similare - Genti frigorifice
Sus